Cassie 15.03.2009-30.12.2010

I dag har vi sagt farvel til Cassie. Det gør så ondt inden i, og mit hjerte græder.

Desværre kunne Cassie ikke finde ud af livet, og det blev mere og mere besværligt for hende. Hun blev gal på sin mor Bianca, som hun ville tryne. Beckie og Baloo elskede hun overalt på jord.

Men det endte i dag, da Cassie endnu engang overfaldt sin mor, som fik nogle slemme skrammer til følge. Det kunne ikke blive ved, og derfor var jeg nødt til at træffe den tunge beslutning.

Mange bebrejelser går igennem hovedet på en, når man er nødt til at træffe sådan en drastisk beslutning. Men når jeg tænker mig om, så var det nok det bedste for Cassie trods alt.

Jeg vil altid savne dig, min elskede pige. Du var jo et livsstykke og en glad pige, når sindet ikke tyngede dig.

Vi har haft mange dejlige oplevelser sammen. Du elskede agility, svømning og vores campingture. Du nød det i fulde drag.

Atid elsket og savnet, min kære Cassie.

Farvel min elskede Cassie - vi ses igen.

Sæsonen 2009 er slut - 28.11.2009

Juleudstillingen var årets sidste udstilling. Det har været en forrygende sæson, hvor Cassie debuterede på Bornholm i Babyklassen. Senere er hun så blevet gammel nok til at være i hvalpeklassen.

Det har været et godt år, kun én gang har hun fået L (Lovende). Resten af gangene er det blevet til SL, og flere gange som bedste baby/hvalp.

I går var ingen undtagelse, hun sluttede hvalpeklassen af med SL og blev 3. vinder i hvalpeklassen.

Tillykke Cassie, du er godt på vej. Nu må vi se hvad næste år bringer.

Du får i hvert fald din debut på de svenske udstillingsgulve, da vi stiller i Malmø til marts. Der kommer hendes kuldbror Aslan, som bor i Sverige. Mor Cassie og onkel Baloo skal også med.
Det bliver spændende og vi glæder os.

På billedet tager Cassie sig lige en slapper inden det gør løs med bedømmelsen på bordet.

Cassie snart 8 måneder - 28.10.2009

Cassie nærmer sig de 8 måneder, og det må siges, at hun har et begivenhedsrigt liv.

Hun går til hvalpemotivation og ringtræning. Hun svømmer indendørs sammen med mor Bianca, og hun er lige så dygtig som sin mor.

Hun elsker at nusse Belvedere og ligge i arm med Baloo. Hun har det som blommen i et æg.

Flere udstillinger har hun været på, og endda også på Bornholm. Det er gået over al forventning.

Hun har været med os alle sammen på campingtur, og løber ikke væk, selvom hun går løs som med de 3 andre.

Hun er blevet passet 2 gange fordi vi har været ude at rejse. Efter sigende har hun opført sig pænt, selvom hun er fuld af krudt i rumpen.

Næste store oplevelse er at hun skal være storesøster. Vi håber at kunne beholde en tæve fra Biancas næste kuld. Det bliver spændende med 2 piger og mor i samme flok. Men også en udfordring, det ved vi godt.

Her er jeg med på campingtur - sommeren 2009

Her er så Cassies egen "side" - 18.07.2009

Her har vi så Cassies egen side. Biancas nu 4 måneder gamle datter. En pige fuld af energi og ikke bange for noget. Hun kommer til at ligne sin mor lige op af dage.