Overskrift

Der er ikke indlagt nogen video

Beskrivelse

Nu er de blevet 5 uger og leger rigtig meget

Hvalpene bliver bare sjovere og sjovere. De er mere vågne, og bruger meget tid på at lege. De kommer også mere og mere uden for deres trygge kravlegård. At de så også begynder at komme uden for stuen, det er stort - det synes de i hvert fald selv.

Dixie har været en kort tur ude på terassen. På lørdag vil vi tage dem alle sammen med derud. For selvom det er vinter, har de godt af også at komme ud.

På lørdag skal de også stifte bekendtskab med kødben. Det bliver rå lammeben, for de har smug smagt på mor Beckie's lammeben, hun fik i søndags. Det glæder vi os til at se.

Her er der billeder af de fantastiske 5:

Billeder af de fantastiske fem - 19.12.2012
 

Kan man blive træt af hvalpebilleder

Nej, det kan man aldrig blive. Her er lidt billeder fra den 02.12.2012. De stortrives. Selv Dalton, som var så uheldig at få en gang lungebetændelse, er en dejlig livsnyder og helt frisk igen. Selvom han er lille, så kommer han hurtigt efter det, og haler ind på de andre.

Tag et kig på de sødste hvalpe knap 3 uger gamle:

Hvalpene 3 uger gamle

Nye billeder af de fantastiske og helt igennem skønne hvalpe - 26.11.2012

Her er billeder af Beckie's dejlige hvalpe. De trives godt, selvom søde Dalton har haft en tilbageslag på grund af lungebetændelse. Men han er i mærkbar fremgang, og han skal nok blive helt frisk igen. De fik alle samme øjne på 9.-10. dagen. Det er dejligt at kunne se helt ind i deres sjæl bagved. Selvom de er søskende har de hver især deres egen personlighed.

Beckie er en helt perfekt mor. Nu hvor hun har vænnet sig til rollen som mor, har hun tilladt moster Bianca og kusine Cissie at komme helt tæt på dem. Når lille Dalton får sutteflaske med erstatningsmælk, så sidder de og kigger på. Beckie har ofte travlt med de andre 4, så de to tilskuere hjælper på skift med at slikke ham ren om munden, for han spilder lidt mælk i sin iver for at få noget at spise. Samtidig hjælper de mig også med at få ham til at tisse, som de skal når de har spist. Det er så sødt, og den dag han ikke skal have flaske mere, vil jeg komme til at savne det. Men det var ikke længe før han kan klare sig uden erstatningsmælk, heldigvis.

Følg dette link og se dejlige stemningsbilleder af mor og 5 dejlige hvalpe lige inden de helt får øjne alle sammen.

http://www.hundegalleri.dk/fotoalbum/diverse_hund/71536-stemningsbilleder___beckies_d_kuld

Her er der så individuelle billeder af dem alle sammen. God fornøjelse, og er du interesseret i en af dem, så skriv til en besked til mig under "Kontakt os" her på hjemmesiden.

Dharma: http://www.hundegalleri.dk/fotoalbum/diverse_hund/71538-beckies_hvalp_dharma

Djeanie: http://www.hundegalleri.dk/fotoalbum/diverse_hund/71539-beckies_hvalp_djeanie

Dixie: http://www.hundegalleri.dk/fotoalbum/diverse_hund/71540-beckies_hvalp_dixie

Dijaco: http://www.hundegalleri.dk/fotoalbum/diverse_hund/71542-beckies_hvalp_dijaco

Dalton: http://www.hundegalleri.dk/fotoalbum/diverse_hund/71543-beckies_hvalp_dalton

Beckie har født - 13.11.2012

Her er de så de små. Beckie ser slet ikke træt ud, og passer godt på dem.

Lidt tidligere end forventet fødte Beckie 5 dejlige hvalpe. Det skete natten til tirsdag den 13. november. Hun havde tømt ud og ikke spist aftensmad, og kl. 1 blev hun urolig. Kl. kvart i 3 vågnede jeg ved, at hun havde født 2 hvalpe. Ned i hvalpekurven med Beckie og de 2 små. Herefter fødte hun i rap 2 mere. Kl. 4 kom den sidste. Alt klarede hun selv, og vi kunne ikke andet end se til, at alt gik som det skal. Flot af en førstegangsfødende. Skanningen viste 3, jeg gættede på 4, men der kom sørme 5.

Ved det obligatoriske dyrlæge check næste formiddag, kunne dyrlægen konstatere, at de er sunde og raske alle sammen. De har fine aftegninger, og 4 har mellem lange stumphaler, og en har lang hale.

Her er de første billeder af de fantastiske 5. Klik på linket, og et fotoalbum åbner sig.

http://www.hundegalleri.dk/fotoalbum/diverse_hund/71282-her_er_de_foerste_billeder_af_beckies_d_kuld_13112012?status=2

Skriv gerne en hilsen I vores gæstebog. Vi vil jævnligt følge op med flere billeder og hvordan det går med hvalpene.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Beckie gave birth to her first litter of puppies a little earlier than expected. But everything went well and she did all of it by herself. Quite well done for a "first time" mother.

The puppies were born in the night between Monday and Tuesday the 13th of November. At the vetenary check up the next morning the vet could conclude that they are all healty and strong though they are born 2-3 days before expected birth.

In the link below you can see the first photoes of the 5 wonderful puppies, 3 bitches and 2 male.

http://www.hundegalleri.dk/fotoalbum/diverse_hund/71282-her_er_de_foerste_billeder_af_beckies_d_kuld_13112012?status=2

Please leave a note in our Guest Book. Frequently, we will follow up with new photos of the puppies and how they are doing when we get to learn a little more about them.

 

 

Vi venter på Beckie's første kuld hvalpe - 11.11.2012

Vi venter spændt på Beckie's hvalpe, som bliver vores D-kuld.

Alt er klar, og på billedet er der vist ingen tvivl om, at hun venter hvalpe. Jeg gætter på mindst 4 hvalpe.