Fotoalbum

Kære Cherie

Tak for 12 år og 8 måneder. Men i dag den 1. december 2007 måtte vi sige farvel til dig. Du vil blive elsket og savnet.

Jeg glemmer aldrig da jeg så dig første gang. Jeg sad i køkkenet hos Rosemarie, og hun hentede dig i hundegården. Du løb hele vejen ind i køkkenet og hoppede op på mit skød. Du valgte mig, det var ikke omvendt.

Du var så heldig at hjemme ventede Kazan og Bayan, mine 2 Chihuahua hanner, og det blev dine bedste venner for livet. Da de i hhv. 2003 og 2004 må tage til hundehimlen næsten 15 år gamle, kom der nye hunde ind i dit liv. Men det var de to der betød mest for dig.

Vi har haft mange dejlige oplevelser, og var det ikke fordi du fik akut livmoderbetændelse, så var du sikkert også blevet en god mor. Men sådan skulle det ikke være.

De sidste 3 års tid var alderen begyndt at trykke, men helt til i dag, var det forsvarligt at du levede. Men tiden var kommet. Kræft i leveren, hjerteproblemer og gigt i bagbenene, så er det tid til at få fred.

Kan du have det godt i hundehimlen, og hils Kazan og Bayan. Jeg glæder mig til at se jer alle engang.

Sov sødt elskede Cherie. Her har jeg samlet nogle dejlige billeder af Cherie. Som man kan se, så var hun en gammel pige, men hun var altid glad og i godt humør.

Dobbeltklik på et af billederne for at få dem vist i et større format.