Belvedere, var vores dejlige lab. Han er simpelthen verdens bedste lab. I dag bor han hos Izabella, og han har det helt perfekte liv, og det er vi meget taknemmelig for. Læs mere, så snart jeg har haft tid til at skrive lidt om hans nye liv.

Glædelig Jul og Godt Nytår fra mig - 2009

Selvom Belvedere ikke bliver udstillet har han alligevel haft et spændende år. Han har været med på udstillinger i både Vejen og Herning.

Vi er begyndt at campere i år, og Belvedere er en fantastisk hund at have med på campingtur. Han bevarer roen og overblikket og hygger sig sammen med "rotteungerne" på de ture vi har været på. Vi har badet ved havet og gået dejlige ture i al slags vejr.

Hvad mere kan man som hund ønske sig.

Men ikke nok med det, så har han været på "ferie" og blive passet, og han nyder det i fulde drag.

Belvedere, stadigvæk en lækker lab - 28.10.2009

Belvedere har også haft en fantastisk sommer. Han har også været med på campingture rundt om i landet. Han er rolig og tålmodig, og kan gå løs rundt om campingvognen sammen med de andre 3.

Han nyder at være "ældste mand" og elsker bare at være med.

En tur i havet er det bedste han kan komme til, og det har der været rig lejlighed til i denne sommer.

Glædelig jul ønsker Belvedere - 09.12.2008

Glædelig jul ønsker Belvedere.

Belvedere - vores evig tålmodige og dejlige lab. Du bliver "syltet", når vi tager på udstillinger med Baloo og Bianca. Men et lækkert oksekødben kan bestikke dig til næsten alt.

Men du har så til gengæld haft dine helt egne oplevelser, som f.eks. at være på cykeltur med far, med ham på arbejde og til Audi Club Danmark "komsammen". Alt sammen har du klaret med bravour.

Hvor ville jeg da gerne kunne dele udstillingslivet med dig også, men sådan skulle det ikke være. Men du er "verdens smukkeste og dejligste lab" - det er der ingen tvivl om.

Belvederes billede er også et som Suzanne fra Hundegalleriet har dekoreret for os. Tak for det.

5 år og "voksen" - 18.07.2008

5 år og stadigvæk en lækker lab. Men når man er blevet 5 år og voksen, så begynder skægget at ændre farve. Et lille fint hvidt underskæg viser sig. Men det er kun en charme.

Han er i god form og ikke et gram for meget fedt er der på kroppen. Cykelture med far, hvor han løber løs ved siden af, er det bedste han ved. Kommer der en bil, så sætter han sig, og venter til bilen er kørt forbi. Dygtige Belvedere.

Belvedere

Belvedere kunne ikke hedde andet, for han skulle løfte arven fra Belvedere nr. 1, som også var en dejlig sort lab. Det må vi sige er lykkes rigtig godt.

Belvederes private hundepasser

Belvedere må ofte blive hjemme, når vi er på udstilling med gårdhundene.

Vi har været så heldig, at min kusines store datter på 21 år er rigtig glad for hunde. De har ikke mere hund derhjemme, så hun savner en hund at passe.

Dvs. når vi skal noget, og hun selvfølgelig kan, så flytter hun ind og bor i huset imens vi er væk.

Sidste gang var da vi var på Bornholm. Belvedere nyder selskabet, og der bliver gået rigtig mange ture. De har rent faktisk præsteret at gå rundt i skoven i over 1½ time fordi de var faret vild. Heldigvis fandt de vejen ud og kom hjem i god behold. Tror ikke Belvedere var klar over de var faret vild, han har bare nydt det.