Baloo er født den 17. februar 2003 hos Janne Larsen i Gl. Tølløse. Han hed oprindeligt Egon i stamtavlen, men fik det lavet om til Baloo. Hans mor hedder Plet, og hun lever ikke mere. Hans far hedder My Bonnie Calorius.
Stambogsnr. er 03475/2003 og han er trefarvet.
Desværre har Baloo her i november 2006 fået konstateret løs knæskal i meget mild grad, men det betyder at han ikke længere må benyttes til avl. Han er til gengæld HD fri.

Min elskede Baloo

Baloo fik 4 dejlige år på pension, og han nød livet fuldt ud. Han har været en dejlig Onkel til de hvalpe, som er blevet født her i kennelen.

I april fik han det meget dårligt. Han ville ikke spise og han trak vejret besværligt. Selvfølgelig kom han til dyrlæge, hvor der blev taget en del prøver, som ikke kunne påvise hvad han egentlig fejlede.

Vi fik ham med hjem, og det blev gradvist værre. Men igen viste prøverne hos dyrlægen ikke noget endegyldigt.

Den 5. maj fik han det virkelig dårligt, så dagen efter blev beslutningen taget, han skulle have fred.

Det var hårdt, men jeg kom igennem det, uden at Baloo blev klar over hvad der skulle ske.

Nu hviler han i haven sammen med vores andre dyr, som vi har måttet sige farvel til igennem årene.

Baloo er gået på pension - 26.08.2011


Lørdag den 30.7 vil være en dag jeg sent vil glemme.

Imens vi var på udstilling i Vejen fik han om aftenen et epileptisk anfald. Jeg blev så bange, for jeg troede, at han var ved at dø af et eller andet.

Heldigvis tog Jan over, og sad med ham de små 3 minutter anfaldet varede. Bagefter var han noget mærket af det kraftige anfald, men han blev da sig selv igen. Søndag blev han udstillet og fik Excellent og 2'er i Veteran klassen.

Men så var det også sidste gang Baloo var i ringen.

Vi havde haft mistanke om det, fordi han nogle gange stod lige som om han var blevet til en stenstøtte. Epilepsi ses i mange former. Jan er nogen gange kommet ind fra haven og sagt, at nu havde Baloo haft et af sine anfald. Det her var bare langt kraftigere.

Mandag morgen opkald til dyrlægen og efterfølgende et besøg om torsdagen, så han kunne kigge på ham. Han fik ordineret Fenemal, 50 mg. pr. dag. Desværre misforstod jeg dyrlægen, så de første 2 dage fik han dobbelt dosis. Det var forfærdeligt, for han var svimmel og rundt på gulvet og faldt ned på gulvet, når han skulle ned fra sofaen.

Heldigvis var jeg ikke dummere end, at jeg tog den ene dosis fra ham, og ringede til dyrlægen. Der fik jeg opklaret, at jeg havde taget fejl.

Han blev sat ned i dosis, og fik det heldigvis hurtigt godt igen. Efter et par dage på 50 mg. ringede jeg til dyrlægen, og bad om at få ham sat endnu mere ned i dosis.

Så nu får han 2 x 15 mg. pr. dag. Han er helt som han plejer, glad, legesyg, sulten og ikke et eneste anfald har han haft siden den skæbnesvanger aften, hvor jeg troede, at jeg mistede ham.

Om et år skal han trappes ud af medicinen, og så må vi se om han så er anfaldsfri.

Han har fået en dejlig appetit, og får nu mad morgen og aften, sammen med sine piller. Han var blevet rigtig tynd i Biancas løbetid, men nu er han så pæn, som han aldrig har været.

Pyha, hvor har jeg været bange, og så prøver jeg at forgive ham. Heldigvis håber jeg det ender lykkeligt. Jeg har haft epilepsi tæt inde på kroppen, da min lillebror har haft det hele sit liv. Han er 41 i dag, og han klarer sig med medicin. Sjovt nok, fik min bror Fenemal de første år han fik medicin for epilepsien. Så jeg er fuldt af fortrøstning over, at det nok skal gå godt med Baloo.

Baloo Veteran Verdens Vinder 07.07.2011

Det er ikke mindre end fantastisk. Baloo blev Veteran Verdens Vinder på udstillingen i Paris den 7. juli 2011.

Sig ikke at de "gamle" er færdige. Baloo har fået sin opblomstring og titlen kan ingen tage fra ham. Han skulle have excellent (bedste præmiering) for at opnå titlen, og det gjorde han sørme.

Tillykke min dejlige dreng - gammelfar, som jeg kalder dig.

Først Norsk Champion i august 2010 og nu Veteran Verdens Vinder 2011.

Jeg er utrolig stolt af ham, for han er der altid for mig, og følger mig i tykt og tyndt.

Desværre er billed kvaliteten fra Paris meget dårlig, så billedet af ham kunne jeg godt have ønsket mig bedre.

Men det kan ikke slå skår i glæden over hans fantastiske resultat.

Baloo er nu blevet 8 år

Tænk sig, Baloo fyldte 8 år den 17.2. Heldigvis er han i god fysisk form, og han bliver udstillet lidt som Veteran i år. Det kunne jo være at han kan blive Bedste Veteran i år - man har jo lov at håbe.

Han skal i hvert fald med på verdensudstillingen i Paris i Veteranklassen.

Baloo har virkelig taget godt imod Beckie. Det kneb lidt i starten, men nu er de "pot og pande".

Baloo, du kan ikke snyde mig, jeg ved du tør op, og nærmeste bliver bedste ven med alle de "tøser" du har taget imod i dine 8 år.

Nu er det over et år siden Belvedere rejste hjemmefra, og du har fået det liv du fortjener. Du har stadigvæk lyst til at være fræk, og graver mange huller i græsplænen. Men når det er sagt, så har Belvedere også det perfekte liv hos Izabella. Det er lykke, når ens hunde har det godt.

Baloo - nu også Norsk Champion

Som I kan læse under sidste nyt den 19.08.2010 har Baloo fået en ny titel. Han er nu både Dansk og Norsk Champion, efter en fantastisk udstillingsweekend i Oslo den 14./15.08.2010.

Det var ikke nogen let sejr. Om lørdagen blev Baloo 2. bedste han, men nr. 1 fik certifikatet. Ærgerligt tænkte jeg, selvom jeg burde være glad, for han havde blandt andet slået 3 champion hanner af høj kvalitet.

Men søndag var så lykkens dag, selvom der var en del flere deltagere at kæmpe imod. Han slog igen 3 champion hanner og flere andre med CK af høj kvalitet. Han blev placeret som 2. bedste han, men da nr. 1 var champion, så fik Baloo certifikatet.

Jeg har måttet knibe mig selv i armen, for det havde jeg slet ikke drømt om, at han ville få et certifikat. Men det fik han. Godt gået gamle jas.

Det er gået godt med Baloo - 28.10.2009

Set over sæsonen 2009 har Baloo klaret sig rigtig fint, men har måttet indkassere et par ikke så gode bedømmelser. Men sådan er livet som udstillingshund.

Men jeg er meget tilfreds med hans præstation. Han er jo ikke altid lige så glad for at blive udstillet.

I Sverige har han også klaret sig fint, så der er ikke noget at udsætte på hans præstationer.

Baloo i 2009 - 03.01.2009

Baloo bliver vist mest hyggehund her i 2009. Jeg vil vælge hans udstillinger med omhu, da han jo snart er gammel i gårde og behøver ikke absolut at skulle med på udstilling hver gang. Han er godt nok med i "toppen" men ikke god nok til at blive hverken BIM eller BIR.

Men så længe han trives med sin rolle, så har jeg det OK med det.

Billedet her er lavet af en der hedder Sabrina. Det er et sammenklip af flere billeder af Baloo. Tak for det flotte billede.

Gode oplevelser i 2008 - 09.12.2008

Baloo ønsker glædelig jul.

Baloo, du har overrasket positivt på udstillinger i 2008. På din allerførste udstilling i Sverige blev du 2. bedste han.

De fleste af dine danske præmieringer har været Excellent, og du er da også blevet placeret i blandt de 4 bedste i Championklassen flere gange. Det og så at du er blevet årets 8. bedste han på udstillinger, det jeg jeg meget stolt og glad for.
Du bliver jo syltet lidt, når Bianca ikke skal udstilles.

I 2009 skal du da helt sikkert med til Norge, hvis vi kommer afsted. For du har også en chance for at blive Norsk Champion, og dermed Nordisk Champion.

Tillykke min dreng.

Billedet har vi selv taget, og juledekorering af billedet har Suzanne fra Hundegalleriet lavet. Tak for det.

Baloo med i Svensköp - 04.10.2008

Baloo var også med på udstilling i Svensköp, men står i skyggen af Bianca. Men jeg var alligevel glad for hans placering. Han blev 5. bedste han i Åben klasse med en fin kritik.

Tak til Marika Lindelöf fra Kennel Kitenga i Hässleholm, som har taget billedet af Baloo og jeg i ringen.

Kritikken kommer senere.

Baloo 3. Bedste Han i Silkeborg - 07.09.2008

Baloo var sørme da også med på udstillingen i Silkeborg. Her blev han 3. Bedste Han med Excellent.

Det var en god men rigtig lang dag. Heldigvis sover hundene hele vejen hjem, så de er klar til at sige goddag til Belvedere, som altid må blive hjemme.

Baloo på udstilling i Brøndby den 29.06.2008

Efter at have drevet den af på sofaen en 3 måneder, tager jeg på udstilling med Baloo i Brøndby den 29.06.2008.

Det bliver spændende at se, om han stadigvæk kan komme hjem med en Excellent.

Der kommer resultat på hjemmesiden efter udstillingen.

Baloo igen igen

2 gange ud af 2 mulige forsøg har Baloo fået Excellent i Champion klassen på udstillinger i 2008. Det skete på Gårdhundeklubbens udstilling i Skensved den 5. april. Det er en fantastisk start på 2008, også set i lyset af den flotte præstation i Malmø.

Det er herligt, at dommeren godt kan lide ens hund. Da kritikken blev skrevet, kunne jeg høre det meste. Jeg var i tvivl om den rakte til en Excellent (som er 1. præmie med CK i "gamle" dage). Men det gjorde det. Derudover blev han 4. vinder i klassen og ikke sidst.

Flot min dejlige dreng. Nu holder vi pause et stykke tid, for der er andre ting i kalenderen, som er vigtigere end udstillinger.

Flot debut i udlandet - 15.03.2008

HJÆLP synes Baloo at tænke. Hvem er jer er egentlig min mor I ser jo ens ud. Ja, og det kan jeg godt forstå. Det er da pudsigt at vi næsten har ens tøj på.

Men Baloo overvandt sin "forskrækkelse" og klarede sig meget flot på Svensk Kennel Klubs nationale udstilling i Malmø den 15. marts 2008.

Der var mange hunde tilmeldt, og Baloo strøg næsten helt til tops. I Sverige kører man efter de "gamle" præmieringer, og Baloo blev 2. bedste han.

Tillykke Baloo, det er så flot gået.

Tak til Julie fra Kennel Muttington for billedet.

Godt resultat i Odense på din 5 års fødselsdag

Tillykke Baloo med et flot resultat på din fødselsdag. Du lagde hårdt ud på årets første udstilling med en "Excellent" og et flot lilla bredt bånd. Men som de nye regler er, så er det kun første vinder i hver klasse der går videre, og du blev nr. 2. Men jeg er stolt af dig alligevel.

Nu er jeg spændt på om vi kan følge op på det gode resultat, når vi skal til Malmø den 15. marts. Det er første gang vi skal til "udlandet", så jeg har ingen anelse om de kan lide sig i Sverige. Men det må vi så jo finde ud af.

Baloo's "bedrifter" i 2007

Ja, det er over 4 år siden Baloo var sådan en dejlig lille hvalp. Dengang var jeg ikke en erfaren hvalpekøber, og han var den første gårdhund jeg var ude at se på. Den eneste tilbageværende han i kuldet, men det var heldigvis også ham jeg synes bedst om.

Siden da har han vokset sig stor og stærk, men udviklingen er gået langsomt. Først i 2007 er han begyndt at gøre bemærkelsesværdige fremskridt i sin udvikling og har fået den fylde han har manglet.

Han har været på rigtig mange udstillinger, og ja, han er en enten eller hund. Har hele tiden ligget på kanten af at blive champion. Det lykkedes så i år, og jeg synes jo selv det er fortjent, sådan som årene er gået.

Han har da også på efterfølgende udstillinger bevist at han godt kan være med "hvor det sker".

Jeg elsker ham overalt på jorden også selvom han har et skrøbeligt sind. Han har let til stress, og han har aldrig accepteret at bo under samme tag som Belvedere. Men han tolererer ham, og viser ham tydeligt sine grænser. Det kan virke voldsomt, når Baloo knurrer af Belvedere, men det er for at fortælle at det er "hertil og ikke længere". Det er mit ansvar at sørge for at de kan være her begge to, og jeg har brugt tid til at træne selvtillid med Baloo, så det er blevet bedre her på det sidste.

Desværre har mit trafikuheld sidste år gået ud over Baloo. Agility er "gået fløjten" men jeg håber at være så frisk til foråret, at vi kan starte op igen. Han har så godt af at komme ud og prøve kræfter med sig selv og hans samarbejde med mig.

Baloo 3. Bedste Han i Brøndby den 15.09.2007

Efter at have siddet udenfor i Silkeborg, gjorde Baloo "comeback" i Brønby. En ukendt svensk dommer - det var spændende hvad han synes om Baloo.

Det gik bare så fint - han fik en placering i Champion klassen som 2. vinder og CK. I kampen om Bedste Han blev han nr. 3, så det var også en god dag for Baloo.

Tillykke min dejlige dreng.

Dobbeltudstilling i Vejen

Baloo er snart "gammel" i gårde, hvad angår antal af udstillinger. Så han er vant til rutinen, og den ventetid der er. Her ligger han og hviler sig, og det ser ud til at han tænker på hvornår mon vi er færdige.

Om lørdagen i Vejen klarede han sig bedst. Her fik han 1. præmie med CK og blev 3. vinder i Champion klassen.

Dommeren var finsk, og det var 2. gang hun dømte Baloo, med nogenlunde samme resultat som sidst, da han var i Åben klasse. Tror han dengang fik 1. præmie med CK og blev 4. vinder.

Søndag var der dansk dommer, og her blev det til en 2. præmie, præcist som jeg havde forudsagt og forventet.

Men jeg var tilfreds med weekendens præstation, og Baloo er "heldigvis" ligeglad, så længe han er med.

Så lykkedes det endeligt

Det er altså en helt underlig fornemmelse at kunne kalde Baloo for Champion. Han har kæmpet længe, og nu lykkedes det endeligt på Bornholm. Nogen vil sikkert tænke at det var et "billigt" certifikat, men sådan vil jeg nu ikke se på det, når man ser tilbage på de seneste udstillinger. Her har han været med i kampen om Bedste Han, men der har lige været en der har været en "tand" bedre, Markus. Da jeg så at han også stillede på Bornholm, havde jeg ikke de store forhåbninger til at det ville lykkes. Skæbnen ville at den svenske dommer om lørdagen bedst kunne lide Baloo, og dermed fik han certifikatet. Markus blev placeret efter Baloo, men han er helt sikkert Champion når han fylder 18 mdr. da han har fået 3 certifikater.

Men nu er Baloo Dansk Champion, en titel han kunne have fået for længe siden. Men han havde desværre slået sit bagben og var halt på en udstilling, hvor han skulle have haft certifikatet. Det fortalte dommeren mig bagefter. Det har da været surt at vide at det kunne været kommet i hus for længe siden. Men nu er det en realitet, og når jeg ser tilbage, synes jeg faktisk det er fortjent. Men hvilken "hundemor" ville ikke synes det.

Jeg har bestilt et fint Diplom hos DKK som skal hænges op i en ramme ved siden af Kennel mærket. Det er også en fantastisk følelse at vågne op om morgenen og se Baloo's flotte Champion Roset hænge på væggen i soveværelse imellem de andre flotte Rosetter han har fået i tidens løb.

Baloo og agility

Baloo venter nu på at sommertræningen i agility starter mandag den 2. juli 2007.

Den 12. juni sluttede træningen, hvor han gik på holdet for øvede begyndere. Desværre har jeg ikke et billede af ham, men det må jeg jo se at få gjort noget ved.

Baloo startede som 1½ årig sin agility karriere i Hvalsø, men han var uheldig at "bomme" på vippen, og det tog resten af sæsonen at få ham til at glemme denne oplevelse.

Vi stoppede efter 2. sæson, bl.a. fordi jeg blev syg med astma, og fordi han ikke var så vild med det.

Men i 2006 fik min veninde lokket mig med igen, og det var i en helt ny klub - vi viskede simpelthen tavlen ren og begyndte forfra.

Det var tydeligt, at han kunne huske det han havde lært. Så da efterårssæsonen var slut rykkede han op på øvede begyndere, og tog vintertræningen med.

Nu er forårssæsonen så lige slut, og det er gået over al forventning.

Baloo har sin egen stærke vilje, og vil helst ikke at jeg bestemmer over ham. Det har jeg arbejde utroligt med, og i starten kunne jeg ikke sætte ham af og gå ud til 2. forhindring. Men efterhånden som jeg skiftede taktik fandt han ud af at det nok handlede om at samarbejde. Så i dag kan jeg sætte ham af, og det er en stor fornøjelse. Han kan blive lidt forvirret, men det skyldes ene og alene at "mor" bliver forvirret, og det smitter altså af, så det er ikke hans skyld. Han gør jo det jeg beder ham om, og er det noget "rod" så ved han jo ikke hvad han skal gøre.

Men jeg er glad for at vi tog det op igen. For vi har begge stor fornøjelse af det.

Det går godt på udstillingerne

Baloo har været på utallige udstillinger, og kæmper stadigvæk for at få sit 3. certifikat, men det er ikke lykkes endnu.

Men i øjeblikket er han med i kampen om bedste han og et certifikat. Udviklngsmæssigt er han virkelig blevet en flot dreng, så vi klør på. Han havde ellers det 3. cert. i sigte, men dommeren kunne ikke give ham det, da han var halt (kun den ene dag, fordi han havde fået en skramme på sit bagben). Så han havde været Champion i dag, hvis han ikke var skadet.

I Glud den 15.04.2007 vandt han Åben klasse og fik CK og i slut konkurrencen blev han 4. bedste han. Han er oppe imod Champion hanner, så jeg er godt tilfreds.

I Ballerup den 17.06.2007 blev han nr. 2 i Åben klasse og fik igen CK. I kampen om bedste han, var de 5 med CK. Her blev han nr. 5 udenfor placeringerne.

Men jeg er godt tilfreds, for jeg kan se at han udvikler sig til at blive robust og flottere end han var for et par år siden.

Baloo på operationsbordet

I en alder af 3 år fik Baloo konstateret Patella Luxation (løs knæskal) i mildeste grad. Heldigvis skal han hverken opereres eller have medicin for det.

Men det betød derfor enden på hans tid som avlshan, da jeg ikke finder et korrekt at avle på ham, selvom det kunne været kommet fra en skade.

Baloo er nu blevet steriliseret og skal have fjernet stingene den 9. januar 2007. Operationen var ganske "harmløs" og han var frisk som en fisk da jeg hentede ham. Kunne ikke mærke at han havde været i narkose.

Baloo's 23 hvalpe

Baloo er i sin karriere som avlshan blevet far til 23 sunde og dejlige hvalpe.

Første kuld er født den 25.02.2005, hvor Emma fødte 1 tæve og 3 hanner.

Andet kuld er født den 09.02.2006, hvor Molly fødte 6 tæver og 3 hanner - lidt af en Danmarks rekord, alle hvalpe overlevede og er sunde og raske.

Tredie kuld er født den 03.05.2006, hvor Kringle fødte 2 tæver og 3 hanner.

Fjerde kuld er født den 16.07.2006, hvor Emma fødte 3 drenge og 2 piger.

Jeg vil på et tidspunkt oprette et fotoalbum med billeder af hans hvalpe.

Har god kontakt til tæveejerne og har også mødt mange af hans hvalpe forskellige steder rundt om i landet.

Baloo

Baloo blev købt i februar 2003 hos Janne Larsen i Gl. Tølløse. Jeg havde bestemt mig for en hanhund, og han var den sidste tilbage i kuldet på 5. Men jeg ville ikke have valgt andre end ham, så han blev bestilt til afhentning den 16. april 2003.