Fotoalbum

Cissie's dejlige søn, Fenton (Piccobello Ferrari's Fenton Of C&D) har deltaget i Verdenshundeudstillingen (WDS) i Milano i starten af juni måned 2015.

Sammen med hans søde ejer, opdrætter Tina Strandberg, og hans dygtige handler "viser ham i ringen" Jessika Junehall tog Fenton den lange tur til Milano for at deltage i 2 udstillinger den 7., og 8.6.2015

Der var også andre hunde med, som hhv var søn og døtre efter min tæve, Luna (fra B-kuldet, Piccobello Bentley's Bernice Of B&L). De bor i Norge, og havde også taget den lange tur til WDS.

Den første dag var det en raceklub udstilling. Her blev Fenton først Bedste Junior  fik et Junior Certifikat. Se nere blev han kåret som Bedst i Racen. Kæmpe tillykke Fenton, Jessika og Tina.

Bedst i Modsat køn blev en datter efter min Luna i Norge. Hjertelig tillykke med det flotte resultat.Dagen efter var det Verdenshundeudstillingen (WDS) det gjalt.
Her blev han Bedste Junior, og fik sit 2. Junior Certifikat, og blev Italiensk Junior Champion. Senere blev han kåret som Bedst i Modsat køn, da en svensk Veteran tæve blev Bedst i Racen. Men jeg kan ikke være mere stolt af min smukke dreng. Endnu engang et kæmpe tillykke til Jessika og Tina.

Jeg ville gerne have været med. Men der var andre prioriteter, som jeg ikke kunne aflyse, for at komme med. Men jeg blev opdateret på Mobilen herhjemme, og jeg nød at være med på sidelinien.

Nedenfor har jeg venligst fået lov at vise nogle billeder fra de to udstillinger.

Fotograf er Tina Strandberg, som har copyright på alle billeder. Handler Jessika Junehall har givet tilladelse til at jeg må vise billederne her. 

Klik på billederne nedenfor, så er der en lille tekst til hvert billede.