Fotoalbum

Nu er det snart nu - de begynder så småt at skal forberede sig til at flytte hjemmefra. I morgen - mandag - skal de alle chippes og på lørdag den 9. maj skal de til dr. Dyr og vaccineres. Aslan, der flytter til Sverige skal have en ormekur hos dyrlægen også. De andre 5 giver jeg selv ormekur efter aftale med ham. De får alle EU hundepas med i bagagen.

Ugen har været fantastisk, og de elsker at lave sjov og fis, lige indtil Duracell batterierne skal til genopladning, og de sover en lur. De sover igennem om natten og kigger langt efter deres mor. For hun er ved at lære dem at de snart skal klare sig på egen hånd.

Det har været en fornøjelse at opleve de 6 små basser. Men vi ved også at nye familier står klar til at tage imod dem. Vi er sikre på, at det er nogle dejlige familier, de skal bo hos.

Her er nogle stemningsbilleder. Der er tekster til nogle af billederne. De individuelle billeder blev det ikke til i dag, da weekenden er gået med besøg af vores venner med trillingerne, Emils (Asmus') nye familie, Camilla og Britta samt Biancas opdrættere, som også lige skulle se hvad det var for nogen størrelser Bianca og Canon har lavet.

Dobbeltklik på et af billederne for at få vist dem i et større format.